امروزه و با پیشرفت تکنولوژی افراد از تجهیزات و قطعات مختلفی برای انواع ساختوساز استفاده میکنند. یکی از این تجهیزات که امروزه کاربرد فراوانی دارد و علاقمندان زیادی را به خود جلب کرده است قرنیز نور خطی میباشد.
به طور معمول از قرنیز نور خطی در کنار و یا گوشه دیوار استفاده میشود این مناطق معمولا تیز هستند؛ همچنین این قرنیزها در سقفهای تند و تیز هم استفاده میشوند. قرنیز نور خطی را به صورت مخفی پخش میکند و همین یکی از دلایل زیبایی این نوع از قرنیزها میباشد.
مزایای استفاده از قرنیز نور خطی
این قرنیزها باعث حفاظت از دیوار هم میشوند. به طور مثال هنگام جابه جایی اثاثیه از ایجاد خط و خش بر روی دیوار جلوگیری میکنند؛ همچنین از آسیب رسیدن به دیوار به وسیله رطوبت هم جلوگیری میکنند. معمولا قرنیز نور خطی در پایین دیوارها نصب میشود و به صورت نامرئی نور را ساطع میکند.
قرنیز نور خطی در ابعاد و طرحهای مختلف موجود میباشد که هر شخص با توجه به دکور دلخواه خود میتواند انتخابی آزاد داشته باشد.
و اما مهمترین ویژگی قرنیز نور خطی به شرح زیر میباشد:
- ضد حریق بودن این محصول از ویژگیهای بارز آن است.
- سهولت در نصب و راهاندازی آن.
- جلوگیری از آسیب رسیدن به سقف و دیوارها.
- قرنیز نور خطی دارای انعطاف فوقالعادهای میباشد و برای هر مکان قوسدار و یا تند و تیزی مناسب میباشد.
موارد استفاده از قرنیز نور خطی
- استفاده در نمای ساختمان برای طراحی .
- استفاده در مراکز خرید مجلل.
- استفاده در سالنهای تئاتر و نمایش.
- استفاده در سالنهای ورزشی.
- استفاده در بیمارستانها.
- استفاده در فروشگاهها.
- استفاده در ایستگاههای مترو.
- استفاده در هتلها.
- استفاده در سینماها.
استفاده از قرنیز نور خطی علاوه بر زیبایی به حد کافی روشنایی هم دارد و پاسخگوی نیاز شما عزیزان میباشد. عدهای بر این باورند که به دلیل لوکس بودن این مدل از قرنیزها تفاوت قیمت آنها با انواع دیگر در این دسته بسیار زیاد میباشد اما کافی است از قیمت آن مطلع شوید آن وقت است که شگفتزده خواهید شد. البته نکته مهمی که وجود دارد این است که هنگام خرید قرنیز نور خطی به کیفیت آن توجه داشته باشید و صرفا بر اساس قیمت آن تصمیمگیری نکنید.
اجزای کلی قرنیز نور خطی
- برای تامین نوع این مدل از قرنیزها معمولا از لامپهای ال-ای-دی به جای لامپهای معمولی استفاده میشود چرا که از خواب آلودگی و کسلی جلوگیری میکند.
- بدنه این مدل از قرنیزها میتواند به اشکال مختلفی باشد مانند چوبی، ام-دی-اف، پلاستیکی و یا غیره.
- دیفیوزها که به عنوان پخش کننده مستقل نور عمل می کنند و به نوعی فیلتر منبع میباشند تا از ورود هر جسمی به به قرنیز جلوگیری کنند.
- رفلکتورها که وظیفه متمرکز کردن نور را بر عهده دارند و نور خروجی را تجزیه میکنند.